Najave

SVJETSKI DAN MOLITVE ZA SKRB O STVORENOME

Vrijeme stvorenoga, prigoda za dublje promišljanje i obnovu vlastitog poziva čuvara Božjeg djela Vrijeme stvorenoga započelo je 1. rujna, a traje do spomendana sv. Franje Asiškog.

Foto: Pixabay

Na Svjetski dan molitve za skrb o stvorenome, 1. rujna, započelo je Vrijeme stvorenoga, a završava 4. listopada, na spomendan sv. Franje Asiškog.

To je razdoblje prigoda za dublje promišljanje i obnovu vlastitog poziva čuvara Božjeg djela koji je bitna sastavnica kreposnog života.

U povodu  početka Vremena stvorenoga u utorak je u 20 sati u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama održano misno slavlje. Predvodio ga je o. Antonio Mario Čirko, duhovnik udruge ‘I stvori Bog zemlju’ koja je osnovana na inicijativu Zaklade Rhema.  

Više informacija o Svjetskom danu molitve za skrb o stvorenome kao i Vremenu stvorenoga objavljeno je na mrežnim stranicama udruge ‘I stvori Bog zemlju‘.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh