Osobni razvoj

LJUBAVNA PISMA TVOJEG KRALJA

Vodi izgubljene, pokazat ću ti put Izabrao sam te da osvježim svijet koji luta suhom i žednom zemljom. Toliki su izgubljeni i osjećaju se sami

Foto: Pixabay


Tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi. (Ps 119, 105)

Prebivam u tebi i s tobom. Zato što je moja snaga u tvojem životu, imaš sposobnost pokazati put svima koji me trebaju naći. Ali nećeš otkriti moju moć niti dovršiti svoj poziv ako pokušaš graditi svoj život na svojim vlastitim postignućima.

Toliki su izgubljeni i osjećaju se sami. Njihove su čaše prazne, kao i njihove duše

Izabrao sam te da osvježim svijet koji luta suhom i žednom zemljom. Toliki su izgubljeni i osjećaju se sami. Njihove su čaše prazne, kao i njihove duše. Zato mi dopusti da te ispunim svojim Duhom, moja izabrana, i pokazat ću ti kako da im dovedeš živu vodu i vodiš ih k istinskoj ljubavi, za kojom čeznu. Pokazat ću ti put kojim ćeš ih voditi k meni. I zato što si me voljela i slijedila, bit će ti zahvalni na strani vječnosti što si im pokazala put u nebo.

Voli te
tvoj Kralj, koji te obnavlja i vodi

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“, autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isljučivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje, a možete ju kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh