Svjedočanstva

MARIJINA POMOĆ

VLČ. TEO ODGOVARA Zašto ima tako malo svećenika koji mole za oslobođenje, ozdravljenje, uskrsnuće Kad Isus šalje dvanestoricu, nalaže im: „Bolesne liječite, mrtve uskrisujte, gubave čistite, zloduhe izgonite!“ (Evanđelje po Mateju 10,8)

VELEČASNI TEO ODGOVARA Zašto ima tako malo svećenika koji mole za oslobođenje, ozdravljenje, uskrsnuće

Foto: Youtube

 

Vlč. Dirk Kranz (Dr. Theol., Lic. Phil.), u Latinskoj Americi poznat kao pater Teo, po cijelome svijetu neumorno naviješta Radosnu vijest spasenja, iscjeljenja, ozdravljenja i oslobođenja u Isusu Kristu našem Spasitelju. Od travnja 2015. godine je župni vikar u katedrali Presvetoga Trojstva u Cancunu u Meksiku.

U ovom videu daje odgovor na pitanje Zašto ima tako malo svećenika koji mole za oslobođenje, ozdravljenje, uskrsnuće?

„Prije sam imao taj strah. Bio sam pod dojmom kad bih vodio bitke s vračarima te bih se loše osjećao, stalno sam se loše osjećao. Ali došao je trenutak kad sam počeo drugačije živjeti (…)

Problem leži u ovome: Jesam li ja spreman za izvanredne manifestacije? Jer ovom svijetu je normalno da gubavac umre, da se mrtvac raspadne umjesto da uskrsne! (…) Poznajem svećenika koji je uskrsnuo tri mrtvaca! (…) Ovako se je to dogodilo. Vidjet ćete koliko je to prirodno. (…)“

Preporučamo!

Nevjerojatno svjedočanstvo vlč. Tea

Objavljuje Book hr u Utorak, 1. listopada 2019.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh