Osobni razvoj

POTICAJNO RAZMIŠLJANJE

Vjeruj u Njega, ljubi Ga, zalijepi se za Njega, pouzdaj se i vjeruj Mu Bože, hvala Ti što me voliš i što me prihvaćaš, uvijek!

Mlada žena se moli, gleda u nebo

Foto: KieferPix, Shutterstock

 

Tko vjeruje u njega, ne osuđuje se; a tko ne vjeruje, već je osuđen što nije vjerovao u ime jedinorođenoga Sina Božjega.“ (Ivan 3,18)

 

Bog želi izliječiti svoj narod od starih povreda koje su uzrokovane odbacivanjem. Bog želi da znaš da te On nikada neće odbaciti. U Mateju 11,28 On kaže: „Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.“ To se odnosi na one koji se trude biti savršeni, a kad padnu, krivnja ih izjeda.

Ljubi Ga, zalijepi se za Njega, pouzdaj se i vjeruj Mu

U Ivanu 3,18 Isus se obraća ljudima koji su pokušavali živjeti po farizejskom zakonu. Potrebno je mnogo da bi udovoljio farizejima – i danas ih ima dosta. Sigurna sam da poznaješ barem jednog – nekog tko ti između redova poručuje da te prihvaća ako si savršen i udovoljavaš mu, a ako slučajno nisi – odbacit će te bez trunke ljubavi.

Isus nije farizej. On govori u Ivanu 3,18 da onaj koji vjeruje u Njega neće biti osuđen. Vjeruj u Njega, ljubi Ga, zalijepi se za Njega, pouzdaj se i vjeruj Mu. Tada zaista, istinski možeš ući u život obilja koji ti nudi.

 

Molitva

Bože, hvala Ti što me voliš i što me uvijek prihvaćaš. Vjerujem u Tebe, volim Te, vjerujem Ti i oslanjam se na Tebe sa svime što je u meni.

 

Za Book.hr priredila M. V., odabrala A. P.

 

 

Foto: Figulus

 

PREPORUKA! Knjiga Gorljiva – moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu autorice Priscille Shirer. Autorica u knjizi pomaže prepoznati deset strategija koje neprijatelj najčešće koristi protiv Božje snage u nama te nas potiče na gorljivu molitvu. Više o knjizi možete saznati ovdje, a nabaviti je možete putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh