Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POTAKNUTO SVJEDOČANSTVOM

Vjenčani prsten nakon 17 godina ponovno stavio na prst – pogledajte kako je svjedočanstvo i predavanje utjecalo na njihov brak Hvala vam što s nama dijelite vaša svjedočanstva. Hvala vam što množite svoje talente... Ovo nam je predivno svjedočanstvo pristiglo u redakciju nedugo nakon objave svjedočanstva i predavanja voditelja tečaja... Upravo je to predavanje i svjedočanstvo potaknulo ovu suprugu na molitvu i dogodilo se nešto čudesno u njezinom braku. Bogu hvala i slava. Svjedočanstvo vam donosimo u nastavku:

Foto: Pixabay

 

Dragi ljudi, moram s vama podijeliti što se dogodilo nakon što sam pogledala video i predavanje voditelja tečaja “Ljubav i poštovanje”.

>>> VIDEO DUHOVNO RATOVANJE U OBITELJI Sotona nas uporno pokušava prevariti i predstaviti supružnika kao neprijatelja

Jako me dotaklo ovo svjedočanstvo. U svakoj riječi i svakom opisanom problemu vidjela sam sebe i supruga. Iako smo oboje obraćenici, nikako na zelenu granu… Nisam mogla biti intimna sa suprugom i uvijek nas muče neke netrpeljivosti, doslovno iz ničega…

Nakon što sam pogledala svjedočanstvo, poslala sam i mužu video. Otišla sam na posao i putem izmolila krunicu da prikažem sve te probleme Gospi i Gospodinu. To je bila samo jedna u nizu takvih krunica, jer sam stalno za to molila… Ali, ova kao da je bila nekako puno svjesnija.

Oko tri sata kasnije budi me suprugova ruka koja me grli…

Kad sam došla kući s posla, negdje iza ponoći, pomolila sam se. Ovaj put Bogu Ocu, po prvi put baš Njemu prikazala sam sve. Pročitala odlomak iz Biblije i otišla na spavanje. Oko tri sata kasnije budi me suprugova ruka koja me grli, nije „siroti” ništa ni pokušavao nego me samo grlio jer zna da ja odbijam intimnost (jednostavno sam osjećala gađenje prema samom činu).

Ugledala sam naš vjenčani prsten na njegovoj ruci i još jače se rasplakala. Moj suprug je nakon 17 godina tu noć stavio veru na prst i ne misli je više skidati!

U tom trenutku u meni se probudila silna toplina prema njemu, tako da sam se morala okrenuti prema njemu i jednostavno sam mu, nakon dugo vremena, opet postala ženom. Kasnije sam počela plakati od sreće, a suprug pruži ruku ispred mojih očiju i upita: „Jel’ mi dobro stoji…?” Ugledala sam naš vjenčani prsten na njegovoj ruci i još jače se rasplakala. Moj suprug je nakon 17 godina tu noć stavio veru na prst i ne misli je više skidati! Tada sam se sjetila da je za dva dana godina dana od mog obraćenja i jedva sam se smirila od plača, ovo je bio dar od Gospodina i odgovor na tolike molitve.

Inače sam trebala sudjelovati na online na konferenciji „Zadrži smjer” (svjedočanstvo i predavanje je upravo sa spomenute konferencije), ali sam išla na vjenčanje i nisam uspjela popratiti. I sad mi je još draže jer je Gospodin odlučio da to bude baš sada… Inače sam godinama patila za razne godišnjice, rođendane… Moj suprug se nikada nije sjetio obilježiti te datume i nešto mi pokloniti, a sada mi je Gospodin sve to nadomjestio.

Ne mogu opisati koliko sam zahvalna Gospodinu što krivim crtama piše pravo i uvjerena sam da će ovaj događaj jako osnažiti naš brak.

Sva slava Trojedinom Bogu i Presvetoj Djevici Mariji 🙏❤️

>>> Ostala predavanja i svjedočanstva sa spomenute konferencije možete vidjeti ovdje.

Za Book.hr svjedočila čitateljica (podaci poznati uredništvu)

Otkrijte jedinstvenu tajnu uspješnog braka!

Pronađi naš štand (paviljon 6, štand 9e) na Interliberu do 13. 11. i odaberi naslov „Ljubav i poštovanje”, autora dr. Emersona Eggerichsa – knjigu koja je spasila mnoge brakove i na osnovi koje je nastao i tečaj u organizaciji Kristofora „Ljubav i poštovanje” (više o tečaju pročitaj ovdje).

Knjigu možete nabaviti i u našem web shopu, ovdje – s popustom za 84 umjesto 120 kuna, do 18.12.2022. 💝

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh