Duhovnost

ZAHVALNOST NAS MIJENJA

Više problema ili više blagoslova? Ti odlučuješ!

Više problema ili više blagoslova? Ti odlučuješ!

Foto: Shutterstock

 

„Slavite Gospoda jer je dobar,
jer je vječna ljubav njegova.“

1 Ljetopisa 16,34

 

Bez obzira na to kako nam je u životu, uvijek možemo pronaći razlog da zahvalimo Bogu. Sami biramo na što ćemo biti usredotočeni. Možemo se usredotočiti na probleme ili na blagoslove. Pitanje je: želimo li više problema ili više blagoslova? Usredotoči se na blagoslove – zahvaljuj Bogu!

Želiš više blagoslova? Usredotoči se na njih – zahvaljuj Bogu!

Kad živimo u stanju zahvalnosti, ne samo da zahvaljujemo Bogu za sve što čini u našim životima već mu počinjemo zahvaljivati i za sve ono što će tek učiniti. Zahvaljujemo mu za nove prilike koje su pred nama. Za napredak koji nas čeka, u svakom pogledu, i duhovnom i financijskom… Zahvaljujemo mu jer nam na put stavlja ljude preko kojih nam govori, koji su potrebni nama i mi njima da bi se ostvarila Božja svrha za naše živote. Kad kažemo: „Hvala Ti“, za ono što tek dolazi, izražavamo svoju vjeru u njega. U suštini kažemo: „Bože, pouzdam se u tvoju ljubav, u tvoje milosrđe, pouzdam se u tvoje djelovanje u mojem životu. Zato ti zahvaljujem i za ono što ćeš učiniti sutra!“

Danas budi zahvalan/zahvalna. Dopusti svojoj vjeri da kaže: „Hvala ti“. Slavi ga tijekom dana i gledaj što čini za tebe. Amen.

Molitva za današnji dan

Božanski Oče,
hvala Ti za još jedan dan u kojem te mogu slaviti.
Hvala ti za sve što si učinio i što činiš u mojem životu.
Pomozi mi vidjeti tvoju ruku blagoslova.
Priznajem i slavim tvoje ime po Isusu. Amen.

Dobro jutro i budi plodonosan/plodonosna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh