Aktualnosti

OD 14. DO 16. LIPNJA

Vikend u Karmelu BSI za djevojke koje traže svoj životni poziv

Vikend u Karmelu BSI za djevojke koje traže svoj životni poziv

Foto: Shutterstock


 

Sestre karmelićanke BSI organiziraju vikend (14. do 16. lipnja) u njihovu samostanu u Hrvatskom Leskovcu za djevojke koje razlučuju životni poziv ili razmišljaju o duhovnom pozivu.

Vikend se sastoji od kateheza, osobne i zajedničke molitve (časoslov sa sestrama, klanjanje, sv. misa), upoznavanja karizme i života karmelićanki BSI kroz teorijski dio i sudjelovanje u našem apostolatu, te zajedništva sa sestrama.

Za djevojke koje ne mogu same doći do Leskovca bit će organiziran prijevoz iz samostana u Zagrebu (Vrhovec 29). Prijaviti se možete do 12. lipnja na e-mail adresu: [email protected].

Duhovni poziv

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh