Aktualnosti

OD 29. DO 31. OŽUJKA

Vikend u Karmelu BSI za djevojke koje razmišljaju o duhovnom pozivu

Vikend u Karmelu Božanskog Srca Isusova za djevojke koje traže svoj životni poziv ili razmišljaju o duhovnom pozivu

Foto: Shutterstock


 

Sestre karmelićanke Božanskog Srca Isusova organiziraju vikend u Karmelu Božanskog Srca Isusova za djevojke koje razmišljaju o duhovnom pozivu.

Vikend će se održati od 29. do 31. ožujka u samostanu sestara u Hrvatskom Leskovcu. Djevojke koje se odluče sudjelovati, imat će mogućnost upoznavanja redovničkog života, konkretnije karizme Karmela Božanskog Srca Isusova kroz zajedničku i osobnu molitvu i meditaciju, kateheze, druženje sa sestrama, uz mogućnost osobnog duhovnog razgovora sa sestrom.

Ako neke djevojke nisu u mogućnosti same doći u Hrvatski Leskovac, bit će organiziran zajednički prijevoz iz samostana u Zagrebu (Vrhovec 29). Za sve informacije i prijave (koje su do 27. ožujka) možete se obratiti s. Dijani na e-mail: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh