Duhovnost

GOSPA MEĐU NAMA

Vidjelica Mirjana objašnjava zašto ukazanja u Međugorju traju toliko dugo Sutra će se brojni vjernici okupiti kod Plavog Križa iščekujući godišnju poruku Kraljice mira Mirjani... Za sve koji se pitaju zašto traju toliko dugo, preporučamo pročitati Mirjanin odgovor

Foto: Shutterstock

Vidjelica Mirjana DragićeviĆ-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine. Na tom posljednjem svakodnevnom ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se ukazivati jedanput godišnje, i to 18. ožujka.

I sutra će se tako u Međugorju okupiti mnoštvo iščekujući godišnju poruku Kraljice mira, oko 14 sati kod Plavog Križa. A za one koji se pitaju zašto ukazanja u Međugorju traju toliko dugo, izdavajamo jedan kratak odgovor iz jednog Mirjaninog intervjua:

«Gospa nas priprema i na kraju ćemo shvatiti . Ako netko želi pronaći nešto što nije dobro u Međugorju, lako će to pronaći, no ako vaše srce samo ovo traži, bilo bi bolje da ostanete kod kuće.Neki ljudi ne razumiju živote nas vidioca, mi smo poput svih ostalih. Sa svojim križevima i svojim problemima. I mi se moramo moliti za sebe i svoje spasenje kao i svi.

Važno je obratiti se Bogu. Ovdje smo na Zemlji svi isti. Svaka molitva istom glasnoćom dopire ka Nebu. Otvorite svoje srce, pustite Gospu da uđe. Ne gubite vrijeme na stvari koje nisu važne. Otvorite svoje srce samo za molitvu »

>>>OD 31. 3., DO CVJETNICE, 2. 4. 2023. U tijeku su prijave za hodočašće u Međugorje 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh