Osobni razvoj

NETKO TI KUCA

„Vidim da si zatvorena sama u svojoj patnji“ Danas možeš otključati vrata tamnice svojeg srca i pustiti Isusa unutra

Foto: Pixabay

 

Ima prijatelja koji vode u propast, a ima i prijatelja privrženijih od brata.
(Izr 18, 24)

Moja princezo…

Ja ću te osloboditi

Ja, tvoj Kralj, stojim pred vratima tvojeg srca i kucam. Vidim da si zatvorena sama u svojoj patnji, ali neću ući na silu. I dalje ću strpljivo čekati, sve dok me ne pustiš unutra. Čeznem da te zagrlim, obrišem tvoje suze i nježno te ohrabrim svojom ljubavlju i istinom. I dalje ću kucati, mada se ti pravila da me ne čuješ.

Znam da tvoje srce vapi za iscjeljenjem i ozdravljenjem koje samo ja mogu dati. Još uvijek nije kasno, moja princezo

Neću te prestati dozivati da me pustiš unutra, u svoju patnju. Ne moraš mi odgovoriti, ali neću odustati, jer te volim. Znam da tvoje srce vapi za iscjeljenjem i ozdravljenjem koje samo ja mogu dati. Još uvijek nije kasno, moja princezo. Danas možeš otključati vrata tamnice svojeg srca i pustiti me unutra. Kao toplo svjetlo i nježan povjetarac, osvježit ću i obnoviti tvoju dušu.

Voli te
tvoj Kralj i ključ tvojeg oslobođenja

Evo, na vratima stojim i kucam; posluša li tko glas moj i otvori mi vrata, unići ću k njemu i večerati s njim i on sa mnom.

(Otk 3, 20)

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Sheperd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh