Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

VIDEONAJAVA „365 dana s Duhom Svetim“ patera Pelanowskog

Foto: MI design


 

Iz tiska je izašla knjiga patera Augustyna Pelanowskog pod naslovom „365 dana s Duhom Svetim“! Riječ je o 365 dnevnih meditacija koje nas „podučavaju da ne klonemo duhom i poučavaju da se vraćamo ponovno i ponovno na izvore: Božjoj riječi, sakramentima, molitvi, milosrđu“, kaže pater Marko u svome predgovoru te nam poručuje: „Daj si vremena, uroni dnevno na nekoliko minuta u riznicu koju nam je ovaj svećenik redovnik otvorio svojom suradnjom s onim kojeg nazivamo Gospodin i Životvorac.“

„Ona nam uistinu može biti i orijentir i okrjepa u svakodnevnim borbama i prilikama kojima smo izloženi!“ pater Marko

»Evo nam još jedna knjiga autorstva o. Augustina Pelanowskog, na radost mnogih koji ga prate i molitvom i čitanjem. Ova je knjižica ponešto drugačija, želi nam kraćim mislima i meditacijama pomoći da svakog dana u godini svrnemo svoj pogled i srce gore, iznad nas, k Isusu, k vječnosti. Ona nam uistinu može biti i orijentir i okrjepa u svakodnevnim borbama i prilikama kojima smo izloženi a u kojima želimo (p)ostati Kristovi!

Sažeto, jasno, nadahnuto, o. Augustin nas provodi kroz Božju riječ, potiče na vjeru iznad svega, daje nam nadu.«

pater Marko Glogović, u predgovoru

Knjigu možete po sniženoj cijeni nabaviti ovdje.

Videonajava:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh