Svjedočanstva

NOVI ŽIVOT

VIDEO Životna priča jednog kriminalca. Pogledajte što mu se dogodilo u samnici! "Bio sam toliko tvrda srca da sam gazio po ljudima da bi dobio svoje. Ako je Bog mene promijenio, može svaku osobu", kaže Dražen u svjedočanstvu.

Foto: Screenshot


Bio je kriminalac, diler i ovisnik. Nakon 10 godina kriminala, završio je u zatvoru. Za njega je taj zatvor značio novi život, jer ondje je upoznao Boga.

U zatvoru se vrlo brzo prilagodio, počeo je sa starim životom – dilanjem. No, ubrzo je završio u samnici. U ruke je dobio jednu knjigu “Hajka na zmaja”. Mafija, kriminal… Sadržaj mu se činio zanimljiv pa je počeo čitati. No, kroz knjigu se konstantno provlačilo ime Isus. Mislio je da su to izmišljotine, da knjiga nije prema stvarnim događajima… Sve dok nije stigao do kraja i vidio posvetu koju je kraljica Elizabeta dala misionarki u Kini. Tada je shvatio: Ako Bog postoji ja sam u problemu…

Cijelo Draženovo svjedočanstvo pogledajte u videu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh