Svjedočanstva

NOVI ŽIVOT JEDNOG KRIMINALCA

VIDEO Dražen je završio u samici i tamo, čitajući jednu knjigu, doživio obraćenje Svjedoči: Bio sam toliko tvrda srca da sam gazio po ljudima da bih dobio svoje. Ako je Bog mene promijenio, može svaku osobu

Foto: Screenshot


Dražen je bio kriminalac, diler i ovisnik. Nakon 10 godina života na rubu, završio je u zatvoru. No, danas svjedoči – za njega je taj zatvor značio novi život, jer ondje je upoznao Boga.

Samica

U zatvoru se vrlo brzo prilagodio, počeo je sa starim životom – dilanjem. No, ubrzo je završio u samnici. U ruke je dobio jednu knjigu „Hajka na zmaja”. Mafija, kriminal… Sadržaj mu se činio zanimljiv pa je počeo čitati.

No, kroz knjigu se konstantno provlačilo ime Isus. Mislio je da su to izmišljotine, da knjiga nije prema stvarnim događajima… Sve dok nije stigao do kraja i vidio posvetu koju je kraljica Elizabeta dala misionarki u Kini. Tada je shvatio: Ako Bog postoji, ja sam u problemu…

Cijelo Draženovo svjedočanstvo pogledajte u videu, a ako vas zanima još jedno obraćenje kriminalca, koji se obratio pušeći Bibliju, također u zatvoru u samici, posjeti Biblioteku Figulus i izaberi naslov: Čovjek koji je pušio Bibliju.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh