Razno

MODERNO ŽRTVOVANJE DJECE

VIDEO Zastrašujući animirani film o pobačaju: Prakticira se što su i poganski narodi, samo danas iza zatvorenih vrata Je li abortus zapravo žrtvovanje djece kako bismo ugodili lažnim bogovima?

Foto: Screenshot


 

Kanadska organizacija za borbu protiv pobačaja Choice 42 objavila je zastrašujući animirani film koji vizualizira strašnu stvarnost moderne industrije pobačaja. Video opisuje kako je žrtvovanje djece „barbarsko” i „zlo”, ali „ništa novo pod suncem”, prenosi Church pop.

Osnivačica organizacije Choice 42, koja je ujedno i pripovjedačica u animiranom filmu, Laura Klassen, objašnjava strašnu povijest koja stoji iza žrtvovanja djece i kako su je razne kulture koristile kao sredstvo stjecanja moći i svjetovnih dobara. Objašnjava kako se isto događa i danas, samo pod krinkom.

„Kroz povijest narodi su žrtvovali djecu raznim božanstvima u pokušajima da steknu naklonost ili blagoslov”, započinje Klassen.

„Azteci su vadili srca svoje djece kako bi umirili bogove kiše i rata. Inke su žrtvovale svoju djecu bogu sunca kako bi njihovi usjevi cvjetali.”

„Danas žrtvujemo svoju djecu ne zbog kiše ili ratnih pobjeda, već zbog vlastite slobode ili pogodnosti”, kaže Klassen. „Samo, žrtvovanje djeteta više nije javni događaj. Radi se iza zatvorenih vrata.”

Cijeli animirani film pogledajte u nastavku: (Upozorenje: sadržaj je uznemirujuć)

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh