Razno

BRAZIL

VIDEO Zalutali metak usred propovijedi pao pred svećenika, pogledajte njegovu reakciju U području župe stanje sigurnosti je na zabrinjavajućoj razini. Naime, naselja Bairro da Penha i Morro do Macaco koja su dio župe žarišta su droge i sukoba bandi

Foto: Screenshot

 

Zalutali metak probio na nedjeljnjoj večernjoj misi u župi sv. Josipa u naselju Maruípe, predgrađu grada Vitória, u Brazilu, strop crkve te pao pred svećenika koji je upravo završavao propovijed. Na nadbiskupijskom YouTube kanalu osvanula je i snimka incidenta koja se ubrzo proširila internetom.

Video prikazuje svećenika Robinsona de Castro Cunha dok propovijeda. U jednom trenutku čuje se zvuk, svećenik pogleda prema podu, a potom smireno dovršava propovijed. Nakon homilije s poda uzima metak te ga odnosi.

U području župe stanje sigurnosti je na zabrinjavajućoj razini. Naime, naselja Bairro da Penha i Morro do Macaco koja su dio župe žarišta su droge i sukoba bandi.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh