Svjedočanstva

POTRESNO SVJEDOČANSTVO

VIDEO U zatvoru sam pronašao Oca kojega sam tražio cijeli život Prije nego što mu je majka umrla, rekla mu je da moli za njega i da za pet godina više neće biti isti čovjek. Tada nije mogao ni zamisliti da će se to zaista dogoditi. Nakon majčine smrti, postao je teški ovisnik. Ovisnost je u njegov život donijela i kriminal...

Foto: Screenshot

 

Steve je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca. Zbog razočaranja koja je nosio u sebi, počeo je piti. Nakon što mu je majka oboljela od raka, počeo se i drogirati. Sa 17 godina napustio je srednju školu i postao ovisnik o metamfetaminu (kemijski stimulans koji izaziva jaku ovisnost; naziva se još i meth, crystal…)

Zatvorenik s kojim je bio u ćeliji govorio mu je o Bogu. Jedan je dan uzeo Bibliju i počeo je čitati…

Prije nego što mu je majka umrla, rekla mu je da moli za njega i da za pet godina više neće biti isti čovjek. Tada nije mogao ni zamisliti da će se to zaista dogoditi. Nakon majčine smrti, postao je teški ovisnik. Ovisnost je u njegov život donijela i kriminal…

Steve je završio u zatvoru. Prilikom uhićenja jedino što je želio je oduzeti si život. Završio je na odjelu za samoubojice. Bio je ljut što je postao takav čovjek. Bio je ljut zbog svih loših stvari koje je činio ljudima. Obuzimala ga je mržnja.

Zatvorenik s kojim je bio u ćeliji govorio mu je o Bogu. Jedan je dan uzeo Bibliju i počeo je čitati…

 

Cijelo svjedočanstvo možete poslušati ovdje:

Prevela: Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh