Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO MILANA STANČIĆA

VIDEO U neznanju služio sotoni, a nakon životne ispovijedi ostavio sve: ‘Bez Crkve nema puta do Boga’ S 20-ak godina ušao je u svijet droge. Vrlo brzo je izmaklo kontroli. Ponekad bi apstinirao, ali ne zadugo. U jednoj od tih apstinencija (od težih droga), zabavljao se po klubovima, pušio hašiš... kada je upoznao ekipu iz Irana koja ga je uvukla u svijet okultnog. Tako je, svjedoči, počeo služiti sotoni, a da nije ni znao

Foto: Unsplash, frank mckenna

 

U emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje gostovao je Milan Stančić. Njegova životna priča puna je boli, muke, traženja, izgubljenosti. Svjedoči kako se kao dijete skrivao od srama zato što je rođen s polovicom stopala.

Priča kako je upao u zlo društvo i kako je u neznanju služio sotoni. Put padova i podizanja pratila je majka žarkom molitvom. U paklu droge je bio 24 godine.

Potom je doživio milost, ljubav Isusa Krista. On svjedoči da bi najradije zagrlio Katoličku crkvu kao majku. Bez Crkve nema puta do Boga, sve drugo je prevara i laž.

Ovu potresnu životnu priču s blagoslovljenim završetkom poslušajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh