Aktualnosti

NA POZIV BANJOLUČKOG BISKUPA

VIDEO U Banjoj Luci održan susret Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Među predavačima bio je i poznati karizmatik fra Ivo Pavić

VIDEO U Banjoj Luci održan susret Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom

Foto: Screenshot


 

Uoči svetkovine Duhova i spomena Marije – Majke svih naroda, u trapističkom samostanu u Banjoj Luci održan je susret Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Bosne i Hercegovine i Hrvatske, javlja Laudato.hr. Na poziv biskupa banjolučkog mons. Franje Komarice okupilo se je tridesetak zajednica.

Bogat program trajao je cijeli dan. Izmjenjivali su se molitva slavljenje, svjedočanstva te predavanja o temama vezanim s Duhom Svetim.

Kratak prilog o susretu možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh