Foto i video

SVA JE SNAGA U IMENU ISUS

[VIDEO]: Svojom izvedbom poznate slavljeničke pjesme podigla „The Voice” na noge

Svojom izvedbom poznate slavljeničke pjesme podigla The Voice na noge

Kymberli Joye, 26-godišnja natjecateljica u tekućoj sezoni poznatog glazbenog showa The Voice, svojim se impresivnim vokalnim sposobnostima već od prve audicije ističe među ostalim izvođačima.


Kymberli je aktivna u crkvi u svome rodnom gradu Windsoru, Connecticut – voditeljica je slavljeničkog tima i pjeva u crkvenom zboru. Posljednjih sedam godina surađivala je s poznatim izvođačem gospela JJ Hairstonom a jedan od albuma koji su zajedno snimili nominiran je za prestižnu glazbenu nagradu Grammy.

Budući da su Kymberlini roditelji pastori, od malih je nogu u vjeri, no, kaže ona, ništa ne čini njezinu vjeru tako živom kao slavljenje. A svoju ljubav za Isusa je pokazala i izvođenjem poznate slavljeničke pjesme „Break Every Chain” pred velikim brojem gledatelja popularnog showa.

„To nije bilo samo pjevanje – to je pravo slavljenje.“ „Tako zvuči kad netko pjeva pod pomazanjem!“ „Osjetila sam Božju prisutnost dok sam te slušala! Ne mogu prestati razmišljati što Bog čini za svoju djecu i o tome kako nas šalje na predivna mjesta kako bismo ga slavili. Bog te blagoslovio!“ – ovo su samo neki od komentara slušatelja ispod videozapisa Kymberline snažne izvedbe kojom je na noge podigla publiku i mentore:

Hrvatsku verziju ove pjesme, u izvedbi benda Kristofori Hosana, možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh