Svjedočanstva

NAJLJEPŠA KNJIGA KOJU JE PROČITAO

VIDEO OBRAĆENJE ŽIDOVA: Mislio sam da je Novi zavjet knjiga naputaka o progonu Židova, otvorio sam je i šokirao se… Prva spoznaja koja ga je šokirala bila je da je Isus Židov

Foto: Screenshot

Na YouTube kanalu ONE FOR ISRAEL Ministry mnoštvo je svjedočanstava Židova koji su spoznali da je Isus Krist Mesija.

Izdvajamo jedno od tih moćnih svjedočanstava:

“Mislio sam da je Novi zavjet knjiga o proganjanju Židova, kako mi je rečeno. Knjiga koje bi se trebao klonuti. Ipak, zbog znatiželje sam je otvorio. Mislio sam da ću čitati knjigu o ubijanju Židova, a u ruci sam držao knjigu koju su napisali Židovi, o Židovima. Prva spoznaja koja me je šokirala je da je Isus bio Židov. Što sam više čitao, sve me je više privlačio Isus.

Bila je to najljepša knjiga koju sam ikad pročitao.”

O svojoj vjeri bojao se reći ocu.

“Čekao sam mjesecima prije nego sam išta rekao, a potom je otac i sam počeo čitati o Isusu. Godinu i pol kasnije pozvao sam ga na jedno predavanje autora čiju je knjigu o Isusu pročitao. Kad je predavač pitao da podignu ruke svi Židovi koji vjeruju da je Isus Krist Mesija, i on je podigao ruku. Rekao sam mu: Oče, nije rekao ‘svi Židovi neka podignu ruku’, već oni koji vjeruju u Isusa. Odgovorio mi je ‘znam’. Bio je to jedan od najboljih trenutaka u mom životu.”

Cijelo, predivno svjedočanstvo, pogledajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh