Svjedočanstva

VIDEO Svjedočanstvo Zagrepčanke kod fra Stjepana: Napravila sam ugovor s vragom Gledajući jedan film, još kao dijete, privuklo ju je blještavilo i bogatstvo koje je akterica iz filma stekla napravivši ugovor s vragom... Poželjela je isto te i sama napravila isti. Od tada se njezin život počeo mijenjati....

VIDEO Svjedočanstvo Zagrepčanke kod fra Stjepana: Napravila sam ugovor s vragom

Foto: Screenshot

 

„Nitko mi nije kriv zbog toga, sama sam birala između dobra i zla”. Tako govori Martina Ivanić, gospođica koja je posvjedočila o Božjoj ljubavi u svom životu   na Hrvatskom katoličkom radiju u emisiji „Duhovno duhovite večeri” čiji je voditelj i urednik fra Stjepna Brčina.

Martina je imala lijep život, normalnu obitelj koja je puno radila kako bi djeci omogućila što im je potrebno. Majka ju je još u utrobi posvetila Mariji, zbog čega je, kaže danas, uvijek imala posebnu zaštitu, i onda kada toga nije bila svjesna. Djed i baka živjeli su svetost u svakodnevnom životu. U njihovom braku vidjela je sveti brak, i pravu pobožnu ljubav prema Bogu, međusobno i drugima. To je i sebi poželjela.

Kako je skrenula s tog puta?

Kao dijete imala je veliko društvo. Jednom ju je susjeda, prijateljica, iz zabave, pozvala na zazivanje duhova. Uslijedila su i gledanja razno raznih filmova. U jednom takvom, svjedoči Martina, glumica je imala sve jer je napravila ugovor s vragom. Poželjela je i ona to blještavilo i napravila i sama ugovor s vragom. Na to je i zaboravila, ali je od tada se sve u njenom životu počelo mijenjati. Tek kroz molitve oslobođenja shvatila je gdje je korijen njezinih problema….

Martinino svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u emisiji:

Ivana Adamić, Book.hr

U ovome nemirnom stoljeću u tijeku je neviđena bitka između Boga i Sotone. Vrhovni poglavar Crkve neprestano upozorava vjernike na napade Zloga!

„Otac laži“ uspio se probiti u današnje društvo upravo zahvaljujući uvriježenome stavu da je đavao srednjovjekovna izmišljotina. Zbog toga uvjerenja Zli danas zavodi sve više duša i njegova moć i utjecaj dosežu neviđenu razinu.

„Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja“, knjiga autora Fabija Marchesea Ragone uvest će vas u istinu o jednoj od najstarijih praksi u povijesti, egzorcizmu.

 

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh