Svjedočanstva

UKRAJINSKI MISTIČAR JOSYP TERELYA

VIDEO Svjedočanstvo ukrajinskog vojnika koje će vas zalijepiti za stolicu! Gospa ima poseban odnos s Ukrajinom. To je prva zemlja na svijetu posvećena upravo njoj. U ovom videu vidjet ćete svjedočanstvo čovjeka koji je vidio Djevicu dok je bio zatvoren. Vidjet ćete koliko ga je poruka koju je dobio potaknula da odabere drugačiji put, a ne put osvete i koliko nas njegov primjer može nadahnuti

VIDEO Svjedočanstvo ukrajinskog vojnika koje će vas zalijepiti za stolicu!

Foto: Pixabay

 

Ukrajinac Josyp Terelya preživio je 22 godine zatvora i mučenja u sovjetskim zatvorima zbog odbijanja odreknuća od Isusa Krista i vjere. U zatvor je dospio sa samo 19 godina. Prvi put izašao kad je imao 34, a potom ponovno vraćen do 1987. godine jer je, u znak zahvalnosti za milosti koje mu je Blažena Djevica Marija iskazala u zatvoru, napisao knjigu „Kronike katoličke Crkve u Ukrajini”.

Marija je čudesno djelovala i u dva navrata vratila Josypa iz mrtvih. Ukazala mu se kad je mislio da je na izmaku snaga i da je njegov trenutak došao. Upozorila ga je da je ovo tek polovica njegova puta, a da će preživjeti opraštajući neprijateljima. Druga čudesna intervencija dogodila se kada je Josyp, još jednom, mislio da je došao njegov trenutak. Smrzavao se u zatvorskoj ćeliji na -20°C, a potom je ugledao Djevicu Mariju. Prelila ga je vrućina koja će mu omogućiti da preživi ovu strašnu muku…

U videu koji je na hrvatski jezik prevela izdavačka kuća Kyrios, pogledajte cijelo Josypovo svjedočanstvo:

Isprva, suočeni s problemim, možda se činimo razoružani – jer se prepuštamo strahu i panici. Ali, ako odlučimo prestati njegovati te negativne emocije i stavimo se u službu Bogu, onda se sve može promijeniti. Ako se Djevica pojavi u različitim dijelovima svijeta, to je uvijek da nas upozori. Da nema nade, ona ne bi došla. Marija nas podsjeća da je uvijek sve moguće.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh