Svjedočanstva

SVEČEV ZAGOVOR GA PRATI U ŽIVOTU

VIDEO Svjedočanstvo našeg svećenika o Padre Piju: Upoznao ga je kao dijete, kroz san. Svetac je imao samo jednu poruku za njega Ovaj župnik ima posebno svjedočanstvo svoga svećeničkog puta ali i odrastanja uz riječi Padra Pija koje nikada nije zaboravio.

Foto: Screenshot


Velečasni Kristijan Perović, svećenik Krčke nadbiskupije, kapelan u Cresu i župnik Tramuntane, Belog, Dragozetići i Predošćice za YouTube kanal Nebesko Kraljevstvo posvjedočio je o upoznavanju svetog Padra Pija.

Kako je kazao, sveca je upoznao još kao malo dijete. Sanjao ga je. Sjedio je na njegovu krevetu, rekao mu je tko je, pokazao stigme i poručio da moli. Kako svjedoči, nekoliko puta ga je sanjao u to vrijeme, ali kako tada još nije govorio,  o svom iskustvu nije mogao ni reći nikome. Sve što je znao reći bilo je “pio, pio”, a majka je mislila da je dijete žedno.

Kad je već naučio govoriti, obitelji je ispričao o svom iskustvu, i sve ih upoznao sa svecem.

Svečevu zagovoru vraćao se puno puta u životu. Posvjedočio je o uslišanju molitava nakon devetnica svecu, ali i o javljanju Padra Pija u snu nakon svake devetnice.

Nema situacije u kojim čovjek ne može moliti za zagovor svetaca pred Bogom, kaže vlč. Kristijan. Student će na primjer moliti da prođe ispit, ali mora učiti i raditi.

Poručio je i kako je čitanje životopisa svetaca (uz Bibliju koja je prva) od velike koristi vjernicima. “Naletiš na nekog tko ti ugrije srce. Moli se onda tom svecu”, predložio je vlč. Kristijan.

Cijelo svjedočanstvo i koristan razgovor s vlč. Kristijanom pogledajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh