Svjedočanstva

IN FAMILIA DEI

VIDEO SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARA BULJAN: Božja providnost ostavljala ih je bez teksta Kad se predaš Gospodinu u ruke, nema straha... To svjedoči i ovaj bračni par, poznat nam iz molitvene zajednice Božja pobjeda

Foto: Screenshot


 

Bračni par Buljan, Petar i Ana gostovali su u emisiji In Familia Dei, na Laudato TV-u. Govorili su o hodanju u čistoći, braku, dugogodišnjem iščekivanju prvog djeteta, bračnom životu i brizi za dvoje mališana. Svjedočili su o Božjoj providnošći kojoj su se u potpunosti prepustili i koja ih je, kako su kazali, ostavljala bez teksta.

Četiri godine hodali su u čistoći. Za to razdoblje kažu da je bilo izazovno, ali i radosno. Plodove hodanja u čistoći vidjeli su u braku, posebno u međusobnoj komunikaciji.

Nakon 30-dnevne molitve svetom Josipu koju je molio Petar, zaručili su se. Nisu imali financijske sigurnosti, ali odlučili su, i nakon godine dana od zaruka, vjenčali se. Iako je Ana dobila otkaz  prije vjenčanja, a Petar još uvijek studirao, Ana je bila siugurna da će Bog providjeti. I je. Nekoliko dana prije samog vjenčanja, Ana je dobila novi posao. Kažu, bio je to „vjenčani dar”.

To je tek prvo od mnogih svjedočanstava Božje providnosti u njihovom životu… u nastavku pogledajte što je sve bračni par Buljan posvjedočio u emisiji In Familia Dei:

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh