Foto i video

ZANIMLJIV FENOMEN

VIDEO Snimka „neobičnog“ sunca nad Vatikanom širi se društvenim mrežama Neobičan fenomen zabilježen je jučer na rimskom nebu, upravo iznad Trga svetog Petra u Vatikanu

Foto: Shutterstock

 

Video, koji je objavljen na Facebooku, na stranici Associazione Nazionale Papaboys, privukao je pažnju mnogih, posebice katolika.

Video je snimljen blizu Trga svetog Petra u Vatikanu jučer, 11. ožujka ujutro, a prikazuje „neobično“ sunce. Sunce je, kako opisuje snimatelj, bilo iznimno veliko i nalikovalo je na hostiju.

Ovaj video kruži internetom, a prema komentarima onih koji su uživo gledali ovaj događaj, taj se je fenomen mnogo bolje vidio golim okom. Na snimci jasno vidimo sunce, a oko njega nešto poput aureole, dok se je golim okom mogao vidjeti pravilno oblikovan ‘krug sunca’.

Sličan je fenomen zabilježen u Cova da Iria u Fatimi 13. listopada 1917. godine, što se postalo zapamćeno kao „Čudo sunca“. Možete ga vidjeti ovdje.

Neobično sunce iznad Trga svetog Petra u Vatikanu:

 

+++ ULTIMA ORA VIDEO +++

IL #MIRACOLO DEL SOLE IN VATICANO?

SOPRA PIAZZA SAN PIETRO APPARE UN’OSTIA GIGANTE!

Non ci sono parole!

Objavljuje Associazione Nazionale Papaboys u Srijeda, 11. ožujka 2020.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh