Svjedočanstva

IZ TAME U SVJETLO

VIDEO Snažno svjedočanstvo Seana Wheelera: Tragajući za ljubavlju i osjećajem prihvaćanosti, otkrio je nešto više – dubine Božje ljubavi! Već od rođenja slušao komentare rođaka koji su mu govorili: „Zamalo si ubio svoju majku tijekom poroda… Nisi se trebao ni roditi.“ Tako započinje svjedočanstvo koje vas, vjerujemo, neće ostaviti ravnodušnima!

VIDEO Snažno svjedočanstvo Seana Wheelera: Tragajući za ljubavlju i osjećajem prihvaćanosti, otkrio je nešto više – dubine Božje ljubavi!

Foto: Screenshot

 

Već od rođenja slušao komentare rođaka koji su mu govorili: „Zamalo si ubio svoju majku tijekom poroda… Nisi se trebao ni roditi.“

„Ako je to ono što stalno slušaš, pomisliš da to mora biti istina“, priča Sean Wheeler koji je od malena tragao za osjećajem prihvaćenosti.

„Svako dijete želi biti voljeno, a ja nisam osjećao da sam snažno voljen u svome domu. Sjećam se da sam se često osjećao usamljeno i tužno i da sam htio imati više prijatelja“, dodaje.

Postao je i žrtvom seksualnoga zlostavljanja, a kada više nije mogao izdržati patnju, zavapio je Bogu…

Snažno svjedočanstvo o otkrivanju dubina Božje ljubavi možete poslušati ovdje:

Odabrala: Magdalena Vlaho; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh