Duhovna glazba

POSLUŠAJTE

VIDEO ‘Smjela ljubav’ – novi glazbeni hit vokalno-instrumentalnog sastava „Amorose“ Pjesma 'Smjela ljubav' službeni je autorizirani prepjev pjesme „Reckless love“ a nadahnuta je prispodobom o izgubljenoj i nađenoj ovci iz Lukina evanđelja (Lk 15,4-6).

VIDEO 'Smjela ljubav' – novi glazbeni hit vokalno-instrumentalnog sastava „Amorose“

Foto: Facebook stranica „Amorose“ 

 

Popularni vokalno-instrumentali sastav Amorose objavile su treću autorsku pjesmu – „Smjela ljubav“ u suradnji s Novom Evom, nakon pjesama „Predivan si, Gospodine“ i „Ustani i hodaj“.

Pjesma ‘Smjela ljubav’ službeni je autorizirani prepjev pjesme „Reckless love“ a nadahnuta je prispodobom o izgubljenoj i nađenoj ovci iz Lukina evanđelja (Lk 15,4-6).

„Sam naziv pjesme govori o kakvoj se ljubavi radi – smjeloj, odvažnoj, hrabroj; onoj koja za nas čini ono što nitko drugi ne bi, a to je samo Božja ljubav. Koliko god ranjavali našeg Spasitelja, on nas svaki put iznova prima k sebi, jer nas beskrajno ljubi“, rekla nam je Iva Smojver, jedna od triju članica Amorosa. Uz nju, sastav čine Mateja Bunčić (klavir) i Martina Pustički (viola).

Vokalno-instrumentalni sastav Amorose osnovan je 2015. godine, sa željom prenošenja Radosne vijesti i slavljenja Gospodina kroz kršćansku duhovnu glazbu. Od 2017. godine jedan su od slavljeničkih bendova u zajednici za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori.

Videospot za novu pjesmu snimljen je u pastoralnom centru sv. Mati Slobode na Jarunu i u crkvi Marije Pomoćnice na Knežiji. Aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Škunca. Pjesma „Smjela ljubav“ jedna od pjesama koja će se naći na prvom albumu Amorosa, kojeg su počele snimati.

Više o Amorosama možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh