Svjedočanstva

ČUDO IZ POLJSKE

VIDEO Slučaj koji je zbunio liječnike i prepao komuniste: Žena koju je Gospa dva puta ozdravila Ova žena doživjela je čudo ozdravljenja dva puta, u svetištu Gospe Čenstohovske (Jasnogorske). Po Majčinu zagovoru ozdravljena je od multiple skleroze, a 26 godina poslije, na istom mjestu Gospa joj je vratila vid koji je bila izgubila u prometnoj nesreći

Foto: Screenshot, YouTube/Vojnik sreće

 

Ozdravljenje žene iz Poljske iz 1979. godine ostalo je liječnicima neobjašnjivo, ali ljudima vjere itekako objašnjivo. Janinu Lach Gospa je dva puta čudesno ozdravila.

Ozdravljenje od multiple-skleroze

Janinu su odgojile bake koje su joj od najranije dobi usadile ljubav prema Djevici Mariji. Udala se s 19 godina a već dva tjedna nakon vjenčanja pokazali su se prvi znakovi bolesti. Pala je u nesvijest i izgubila osjećaj u nogama. Dijagnoza je bila – oštećenje mozga i leđne moždine te paraliza udova. Kao 26-godišnjakinja dobila je potvrdu o invalidnosti. U to su joj vrijeme obje noge bile zahvaćene paralizom. Na desnoj je nozi nosila metalnu protezu i kretala se pomoću štaka.

Na više od 60 stranica medicinske dokumentacije stajalo je da ima neizlječivu bolest – multiplu sklerozu. Prijetila joj je potpuna paraliza i sljepoća. Zbog svega ju je napustio muž i ostavio samu s dvoje djece.

Mlada se žena utekla Mariji, molila je da zaštiti njezinu djecu, a za sebe – smrt. Jedne večeri usnula je san – sanjala je da je u velikoj crkvi. Iako nikad nije bila tamo, znala je da se radi o crkvi Gospe Čenstohovske (Jasnogorske). Otišla joj je u pohode i – ozdravila! Odbacila je štake i ponovno stala na svoje noge. A da sve bude još nevjerojatnije, 2001. godine, nakon 27 godina razdvojenosti, vratio joj se njezin raskajani muž!

Gospa ju ozdravlja drugi put

2005. godine, Janina je doživjela prometnu nesreću u kojoj je izgubila vid. Vratila se Gospi i ona ju je ponovno ozdravila!

Cijelu čudesnu priču o životu ove Poljakinje pogledajte u videouratku na YouTube kanalu Vojnik sreće, koji stavljamo s dopuštenjem:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh