Razno

WELCOME TO EARTH

VIDEO Slijepa djevojka s Dore – Bernarda, posvetila je pjesmu nerođenima Otpjevala ju je na berlinskom Hodu za život 2020. godine

Foto: Screenshot

 

Bernarda Brunović, slijepa djevojka koja je oduševila na ovogodišnjoj Dori s pjesmom „Colors“, prošle je godine napravila pjesmu posvećenu nerođenoj djeci, „Welcome to Earth“. Pjesmu je napisao njemački svećenik vlč. Thomas de Beyer, a Bernarda je izvela na berlinskom Hodu za život u rujnu.

Inače, Bernarda živi u Švicarskoj gdje studira teologiju. Slijepa je od rođena. Imala je 33 operacije oka, a zadnja joj je operacija uništila lijevo oko.

„Bilo je trenutaka kad se nisam mogla nositi s tim. Molitva i razgovor s Bogom mi pomaže kad prolazim teške trenutke. Iz Njega crpim svoju snagu, nadam se najboljem i nastavljam se boriti. Kad uskrsnemo neće više postojati bolest, smrt, bol i sljepoća. Uistinu se tome radujem“, poručila je Bernarda Brunović u intervju za Gig magazine, prenijela je Aleteia.

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh