Duhovna glazba

„SAD BLAGOSLIVLJAJ”

VIDEO Sestre Palić imaju novu pjesmu. Poručuju: „Neka nam svima bude na blagoslov” Čini se da je Romana Bilaver ponovno pogodila tekst i glazbu koju potpisuje...

Foto: Screenshot

Sestre Palić objavile su videospot za pjesmu „Sad blagoslivljaj”.

Na svom Facebook profilu napisale su kratko o pjesmi i zahvalile svima koji su sudjelovali u realizaciji:

„Pjesma koja je dugo čekala svoj red. Pjesma za koju smo dobile jako puno upita, čini se da je Romana Bilaver ponovno pogodila tekst i glazbu koju potpisuje.

Pjesma koja nas podsjeća da bez obzira na sve što nas okružuje, nikada ne smijemo zaboraviti blagoslivljati i zahvaljivati dragome Bogu na svim darovima, talentima, blagoslovima pa čak i na onome što nam se ne sviđa i ne ide nam po planu.

I zato Ti hvala, Isuse što nikada ne odustaješ od nas, koliko god slabi bili.

Hvala našim obiteljima (roditeljima, muževima i djeci) bez čije podrške, strpljenja i ljubavi ovo ne bi bilo izvedivo.

Goran Kovačić – hvala tebi na trudu i genijalnom aranžmanu, strpljenju i volji da sve bude kako treba i što je najvažnije Bogu na slavu. Od prvog takta smo znale da će to biti to.

Josip Ninković – još jednom si pokazao izuzetnu smirenost i sigurnost u naizgled bezizlaznim situacijama, a uz to složio odličnu video produkciju uz pomoć Matea Režek, bez čije bi ideje i scenarija ovaj spot sigurno čekao još godinu dana, a možda i duže. Hvala vam na suradnji i uspomenama!

King’s daughter – hvala na podršci i stylingu koji je savršeno popratio priču ovog spota. Jedva čekamo nove prilike za suradnju.

Neka nam ova pjesma svima bude na blagoslov.

“… Blagoslivljaj Jahvu, dušo moja, i ne zaboravi dobročinstva njegova…” (Ps 103, 2)„, stoji u objavi.

Pjesmu i spot poslušajte i pogledajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh