Duhovna glazba

UŽIVAJTE...

VIDEO Samo instrumental, 60 minuta duhovne glazbe za odmor i molitvu Želim da iskorakneš u vjeri tako da svakog dana odvojiš vrijeme za odmor od svojeg posla (Isus)

VIDEO Samo instrumental, 60 minuta duhovne glazbe za odmor i molitvu

Foto: Pixabay

 

Znam da si često zabrinuta. Čujem vapaj tvojeg srca za više snage da možeš izdržati svaki dan. Moja umorna princezo, moraš mi povjeriti sve svoje mnogobrojne brige i odgovornosti. Odmori se kad ti kažem.

Ja sam tvoj Nebeski Otac i znam što je potrebno mojoj djevojčici. Zato slušaj onoga koji te najviše voli i zna sve o tebi. Želim da iskorakneš u vjeri tako da svakog dana odvojiš vrijeme za odmor od svojeg posla.

Ako me poslušaš u tome, umnožit ću tvoje vrijeme i čudesno pojačati tvoje napore da uspiješ sve napraviti u svojim danima. Prihvati tu milost koju dajem tvojemu umu, tijelu i duhu da se odmori. Smatraj to mojim ljubavnim darom i opusti se u meni!

Voli te

tvoj Kralj i tvoje odmorište 

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh