Vjera i znanost

IZMEĐU ZNANOSTI I VJERE

VIDEO „Kada riječ ranjava“ – predavanje dr. Ricarda Gómeza Castañona, znanstvenika iz područja neuroznanosti Dr. Ricardo Gómez Castañon vodio je više od tisuću različitih konferencija na pet kontinenata. U predavanju će s nama podijeliti rezultate 20-godišnjega istraživanja na području neuropsihologije, objavljene u njegovoj knjizi „Kada riječ ranjava“, te rezultate 12-godišnjih istraživanja o fenomenu moderne mistike

VIDEO „Kada riječ ranjava“ – predavanje dr. Ricarda Gómeza Castañona, znanstvenika iz područja neuroznanosti

Foto: Reza el Rosario

 

Dr. Ricardo Gómez Castañon diplomirao je kliničku psihologiju u Italiji, a specijalizirao se iz područja neuroznanosti u Njemačkoj, Engleskoj, Francuskoj, Belgiji i Americi. Autor je 13 knjiga i više od 400 članaka iz znanosti i kulture. Vodio je više od tisuću različitih konferencija na pet kontinenata. Predsjednik je Međunarodne skupine za mir sa sjedištem u Madridu, i osnivač i član Apostolata nove evangelizacije (ANE).

Podijelit će s nama rezultate 20-godišnjega istraživanja na području neuropsihologije, objavljene u njegovoj knjizi Kada riječ ranjava, te rezultate 12-godišnjih istraživanja o fenomenu moderne mistike. Što se događa u našem mozgu kada pušimo? Što umjetna bojila čine našem mozgu? Zašto netko želi postati duhovnik? Zašto je netko postao liječnik?

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh