Evangelizacija

BENJAMIN WATSON

VIDEO Prvak američkog nogometa snimio dokumentarac o pobačaju „Podijeljena srca Amerike“ U dokumentarcu Watson intervjuira više od 30 stručnjaka s različitih područja i različitih sociokulturnih pozadina, onih za abortus i onih protiv

Foto: Screenshot


 

Bivši prvak Super Bowla i NFL igrač, otac sedmero djece, Benjamin Watson objavio je dokumentarac posvećen nerođenima – „Divided Hearts of America“.

Film je prvi put prikazan 17. rujna, ali je postao dostupan na video platformama, uključujući Amazon Prime i Google Play, od početka veljače, piše Narod.hr.

Watson, bivši NFL igrač pozicije tight enda koji je osvojio Super Bowl XXXIX s Philadelphia Eaglesima, za dokumentarac je intervjuirao više od 30 stručnjaka s različitih područja i različitih sociokulturnih pozadina, piše Catholic News Agency.

Watson je izrazio nadu da će film „otkriti istinu o pobačaju, zakonima, povijesti i o tome kamo ide naša zemlja.“

„Vjerujem u svetost života, bilo u maternici ili na samrtnoj postelji. To je moje uvjerenje. Ali u film sam uključio one koji se ne slažu s time i poslušao njihove razloge. Najvažnije mi je bilo pronaći empatiju na obje strane“, dodao je.

Inače, Benjamin Watson napisao je i knjigu o očinstvu, „The New Dads Playbook“ kojom želi svojim savjetima pomoći očevima da budu bolji očevi, bolji muževi.

Bojite li se raspravljati o pobačaju?

Ne brinite – gotovo svi se boje. Taj strah možete nadvladati, kaže Trent Horn u svojoj novoj knjizi „Uvjerljivo ZA život“. Uz malo znanja i nekoliko provjerenih tehnika, možete postati odvažan i učinkovit apologet za nerođene.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh