Foto i video

BOG=LJUBAV

VIDEO Prizor koji će vas raznježiti Mirno spavaj djetešce jer Otac te ljubi...

VIDEO Prizor koji će vas raznježiti

Foto: Screenshot

 

Prizor iz ovog predivnog videa me asocira na Boga koji je Ljubav, kako kaže sv. Ivan apostol i evanđelist. Kada se ovo malo dijete koje bi moglo biti slika nas ljudi, kupa u ljubavi ograničene očeve ljubavi, kolika bi tek trebala biti neograničena bezuvjetna Ljubav našeg Oca Nebeskog koji nas savršeno, apsolutno ljubi? Koji na sve naše padove, promašaje i zloće odgovara Milosrđem i oproštenjem. Tražimo srcem braćo i sestre istinskog Boga dok se još može naći (Josip Ćulumović, kantautor duhovne glazbe)

Kako bi djeci približili riječ Božju preporučujemo vam predivno ilustriranu knjigu U Tvojoj prisutnosti. Isus ti govori…, autorice Sarah Young.

Napisana je kako bi pomogla maloj djeci upoznati Božju Riječ i uživati Isusovu prisutnost u svojim životima.

Ova knjiga dijeli čudesnu priču o Božjoj velikoj ljubavi prema svome narodu. Ona pokazuje da je središte, početak i kraj ove priče usmjereno na Isusa. Isus nije samo središnja osoba u Bibliji, već je i središnja osoba u našim životima.

Više o knjizi možete pročitati ovdje, a kupiti ju možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh