Najave

19. SVIBNJA

VIDEO Pridružite se ovogodišnjem „Hodu za život“ u Zagrebu, Splitu ili Rijeci! Ovom akcijom želi se podupirateljima „Hoda za život“, a dakako i onima koji će se zainteresirati za tu temu, posebno naglasiti važnost pružanja potpore životu, kao temeljnom pravu čovjeka…

VIDEO Pridružite se ovogodišnjem „Hodu za život“ u Zagrebu, Splitu ili Rijeci

Građanska inicijativa „Hod za život“, koja djeluje u sklopu Udruge „Život biraj“, organizira 19. svibnja 3. nacionalni hod u Zagrebu, Splitu i Rijeci.


Ovom akcijom želi se podupirateljima „Hoda za život“, a dakako i onima koji će se zainteresirati za tu temu, posebno akcentirati važnost pružanja potpore životu, kao temeljnom pravu čovjeka.

„Hod za život“ miroljubivi je hod građana u znak potpore svakom djetetu – rođenom i nerođenom, njegovoj majci, ocu i svakoj obitelji. Cilj Hoda za život skretanje je pozornosti na poštivanje svakoga ljudskog života – od začeća do prirodne smrti. Pravo na život temeljno je ljudsko pravo i preduvjet svakoga drugog ljudskog i građanskog prava.

Priredila Vedrana Prka

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh