Zanimljivosti

SVE ŠTO ČINIMO VRAĆA NAM SE POPUT BUMERANGA

VIDEO Priču ovog monaha poslušat ćete u jednom dahu! Poštujmo zakon Božji i Bog će biti s nama

Foto: Screenshot

Priča oca Jovana, kako vjernike oko njega, tako i one koji su pogledali snimku, ostavila je bez daha. Govori o jednom komunistu koji je pucao u ikonu Isusa Krista. Kaže, radilo se o domaćem čovjeku, Nijemci to nisu radili. Prema priči oca Jovana oni su ikonu nosili u Njemačku i poštovali ono što je sveto narodu.

Tom čovjeku, s početka priče, je naglo pozlilo. Kroz nekoliko dana kao da je poludio. U takvom stanju sjetio se što je učinio i otišao svećeniku. Svećenik mu je prišao kao čovjeku, a kod takvog stava čuda se događaju, napominje otac Jovan.

Otvorio mu je dušu, ovaj ga je pitao kaješ li se, a čovjek je rekao kajem. Potom se svećenik pomolio nad njim. Iz ikone Isusa Krista u koje je ovaj čovjek ranije pucao, na ime Oca izašla je jedna svjetlost, brzinom metka, na ime Sina druga svjetlost, i na ime Duha Svetoga treća. Sva tri metka koja je ispalio ovaj čovjek, tu sad pred njegovim očima u obliku svjetlosti prozujala su pred njim.

Kako je to divno ispričao otac Jovan, kao i njegovu poruku vjernicima pogledajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh