Foto i video

DR. FRANCIS MACNUTT

VIDEO Poznati katolički teolog objašnjava što je pogrešno u predbračnom seksu

VIDEO Poznati katolički teolog objašnjava što je pogrešno u predbračnom seksu

Foto: Shutterstock

 

Sve veći broj mladih danas seks prije braka smatra nečim normalnim, i ne shvaćaju zašto je to grijeh ako se nekoga voli. Duhovna povezanost koja nastaje kod spolnog odnosa veže dvije osobe, i u slučaju prekida ona i dalje postoji. Katolički teolog dr. Francis MacNutt u kratkom videu objašnjava zašto je seks namijenjen braku i koje su posljedice predbračnoga seksa.

Francis MacNutt katolički je teolog; diplomirao je na Harvardskom sveučilištu, a zatim na Američkom katoličkom sveučilištu. Zajedno sa svojom suprugom Judit utemeljio je Christian Healing Ministries (Kršćanske službe ozdravljanja). U našoj Biblioteci Figulus objavili smo dvije njegove knjige – „Umalo ugašenu milost“ i „Može li se homoseksualnost ‘izliječiti’?“.

Video možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh