Foto i video

DR. FRANCIS MACNUTT

VIDEO Poznati katolički teolog objašnjava što je pogrešno u predbračnom seksu

VIDEO Poznati katolički teolog objašnjava što je pogrešno u predbračnom seksu

Foto: Shutterstock


 

Sve veći broj mladih danas seks prije braka smatra nečim normalnim, i ne shvaćaju zašto je to grijeh ako se nekoga voli. Duhovna povezanost koja nastaje kod spolnog odnosa veže dvije osobe, i u slučaju prekida ona i dalje postoji. Katolički teolog dr. Francis MacNutt u kratkom videu objašnjava zašto je seks namijenjen braku i koje su posljedice predbračnoga seksa.

Francis MacNutt katolički je teolog; diplomirao je na Harvardskom sveučilištu, a zatim na Američkom katoličkom sveučilištu. Zajedno sa svojom suprugom Judit utemeljio je Christian Healing Ministries (Kršćanske službe ozdravljanja). U našoj Biblioteci Figulus objavili smo dvije njegove knjige – „Umalo ugašenu milost“ i „Može li se homoseksualnost ‘izliječiti’?“.

Video možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 54
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh