Duhovna glazba

SUDAMJA FEST

VIDEO Poslušajte novu pjesmu mladog glazbenika Tomislava Nosića – „Moj Bog“

VIDEO Poslušajte novu pjesmu mladog glazbenika Tomislava Nosića – „Moj Bog“

Foto: Screenshot


 

Tomislav Nosić mladi je Hrvat iz Kanade koji se glazbom bavi od najmlađih dana. Do sada je nastupao na brojnim natjecanjima, festivalima, skupovima po Kanadi, BiH, Hrvatskoj i drugdje. Kao jednu od većih nagrada u svojoj pjevačkoj karijeri, osvojio je nagradu Direktora festivala na 18. Festivalu „Melodije hrvatskog juga”, u kolovozu 2011. u Opuzenu.

2016. godine odlučio se je na potpuni glazbeni preokret. Pop-izričaj zamijenio je duhovnim. Te iste godine snimio je svoju prvu duhovnu pjesmu zajedno sa zborom Mihovil, pod nazivom „Cesta života” a nastupao je i na PapaFestu u Solinu. 2018. godine objavio je drugu duhovnu pjesmu „Ti (Ti mi budi)”

Ovih dana predstavlja svoju novu pjesmu imena „Moj Bog” s kojim je nastupao na ovogodišnjem Sudamja festu u Splitu. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Tomislav Marić. Aranžman i produkciju, uz Tomislava Nosića, potpisuje mladi američki glazbenik Arthur Ward.

 

„Želiš mir u srcu, želiš mir u duši,

Obrati se mom Ocu,

Sumnje će ti srušit’…“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh