Foto i video

PJESMA NADAHNUTA TEKSTOM IZ KNJIGE BROJEVA

VIDEO Poslušajte novu pjesmu Amorosa – „Blagoslov“

Foto: Screenshot

 

Vokalno-instrumentalni sastav Amorose objavile su novu pjesmu – „Blagoslov“, koju u originalu izvode Kari Jobe, Cody Carnes i Elevation Worship i koja je prevedena na brojne jezike. Hrvatski prijevod pjesme priredio je prevoditeljski tim „Worship Vision Croatia”, čiji su dio i Amorose.

Pjesma „Blagoslov” nadahnuta je tekstom iz Knjige Brojeva (Br 6,24-26), poznatog još pod nazivom Aronov ili svećenički blagoslov.

Sveti Franjo Asiški ovim je blagoslovom blagoslovio brata Iliju pa je od tada ovaj blagoslov prepoznatljiv još i kao franjevački blagoslov.

O Amorosama

Amorose su slavljenički tim Evangelizacijske zajednice sv. Maksimilijana Kolbea na Svetom Duhu; zajedno s fra Stjepanom Brčinom, svakoga četvrtka organiziraju susrete za mlade pod nazivom „Duhovno duhovite večeri”.

Vokalno-instrumentalni sastav Amorose čine Iva Smojver (violina), Mateja Bunčić (klavir) i Martina Pustički (viola). Amorose su osnovane 2015. godine, sa željom prenošenja Radosne vijesti i slavljenja Gospodina kroz kršćansku duhovnu glazbu. Od 2017. godine jedan su od slavljeničkih bendova u zajednici za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori. Više o Amorosama možete saznati ovdje.

 

Pjesmu možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh