Svjedočanstva

STELLA SCHOLAJA

VIDEO Poslušajte djevojku anđeoska glasa koja nam je poslala snažnu poruku „Ti nosiš u sebi jednu duhovnu snagu o kojoj mi (drugi) ne možemo ni sanjati jer smo razmaženi, jer nam je sve dano i sve nam se podrazumijeva i izgubili smo u sebi tu borbenost, da izađemo s 19 godina i podijelimo jednu lijepu lekciju svekolikom pučanstvu. Hvala ti“, rekla je Stelli nakon nastupa Matina Tomčić, jedna od članica žirija

VIDEO Poslušajte djevojku anđeoskog glasa koja je nam je poslala snažnu poruku

Stella Scholaja/ foto: Screenshot


 

Kada nam je sve u životu dobro, možemo doći u opasnost da to uzmemo zdravo za gotovo i postanemo nezahvalni. Zato nam trebaju primjeri onih koji nose puno teže križeve od našega. Takva je životna priča mlade Stelle Scholaje, kojoj je rano dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest.

„Rano su mi rekli da ću umrijeti, ali eto, preživiš“ – rekla je Stella koja boluje od mišićne distrofije.

Stella pjeva, sklada i slika; kreativna je osoba koja zrači radošću. Pjevanje joj pomaže da razvija mišiće i tako si olakša svakodnevno funkcioniranje.

„Kroz pjevanje možeš izreći neke stvari koje riječi jednostavno ne mogu opisati“ –  zaključila je mlada i talentirana glazbenica koja je nedavno nastupila u emisiji Supertalent.

Stellinu izvedbu možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh