Svjedočanstva

STELLA SCHOLAJA

VIDEO Poslušajte djevojku anđeoska glasa koja nam je poslala snažnu poruku

VIDEO Poslušajte djevojku anđeoskog glasa koja je nam je poslala snažnu poruku

Stella Scholaja/ foto: Screenshot


 

Kada nam je sve u životu dobro, možemo doći u opasnost da to uzmemo zdravo za gotovo i postanemo nezahvalni. Zato nam trebaju primjeri onih koji nose puno teže križeve od našega. Takva je životna priča mlade Stelle Scholaje, kojoj je rano dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest.

„Rano su mi rekli da ću umrijeti, ali eto, preživiš“ – rekla je Stella koja boluje od mišićne distrofije.

Stella pjeva, sklada i slika; kreativna je osoba koja zrači radošću. Pjevanje joj pomaže da razvija mišiće i tako si olakša svakodnevno funkcioniranje.

„Kroz pjevanje možeš izreći neke stvari koje riječi jednostavno ne mogu opisati“ –  zaključila je mlada i talentirana glazbenica koja je nedavno nastupila u emisiji Supertalent.

Stellinu izvedbu možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: