Najave

MOLITVA ZA SVE NARODE

VIDEO Poruka oca Jamesa Manjackala Hrvatima i najava zagovorničke molitve za sve narode U subotu 4. prosinca, 2021. u 15.30 sati, kao i svake sljedeće prve subote u mjesecu, otac James Manjackal predvodit će interkontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode

Foto: Screenshot

Otac James Manjackal uputio je posebnu poruku Hrvatima preko „Prijatelja Duha Svetoga” koji prate svaku online molitvu oca Jamesa osiguravajući prijevod na hrvatski jezik.

„Moja draga hrvatska djeco, hvala vam puno što ste sudjelovali u svim mojim online programima. Kao što znate, svi ste u mom srcu s mojom dnevnom misom i molitvama. Molim vas da informacije o mojim online programima proširite prema što više ljudi. Molim pošaljite svjedočanstvo obraćenja, unutarnjeg ozdravljenja, novog života i fizičkog iscjeljenja, te posebnih koristi koje ste dobili, zajedno sa svojom fotografijom na moj e-mail [email protected]. Ako je cijela obitelj prisustvovala i primila blagoslove, pošaljite svjedočanstvo sa svojom obiteljskom fotografijom. Nastavljam vas voliti i moliti se za vas. Budimo povezani s molitvama.
Želim vam blagoslovljen advent i sretan Božić. Ljubim Vas! Bog.”

Također, informiramo vas da će u subotu, 4. prosinca, 2021. u 15.30 sati, kao i svake sljedeće prve subote u mjesecu, otac James Manjackal predvoditi interkontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode. Pridružite se zagovorničkoj molitvi online, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh