Aktualnosti

NAPRAVI DOBRU STVAR

VIDEO Pomozite nam da nastavimo ploviti i u 2019. godini Uključi se u božićnu kampanju zajednice Arka Korablja koja pomaže osobama s intelektualnim poteškoćama

VIDEO: Pomozite nam da nastavimo ploviti i u 2019.

Foto: Arka Korablja

 

Arka Korablja zajednica je osoba sa i bez intelektualnih poteškoća. Korablja je legalno tijelo – udruga – putem koje djeluje zajednica Arka u Zagrebu. Dio su međunarodne obitelji – mreže zajednica Arka koje postoje u više od 40 zemalja u svijetu, a koje su okupljene unutar krovne organizacije L’Arche International.

Utemeljitelj Arke, Jean Vanier, htio je da ona bude mjesto gdje će svaka osoba, bez obzira na sposobnosti, imati svoje mjesto i moći dati svoj doprinos u izgradnji čovječnijeg društva.

VIDEO: Pomozite nam da nastavimo ploviti i u 2019.

     Jeana Vaniera smo više puta spominjali u tekstovima. Evo jednoga, koji je ulomak iz knjige Paule Tomić: „Jean Vanier: Osobama s poteškoćama u razvoju potrebno je okruženje u kojem bi im se pomoglo raditi ono za što su sposobne“).

Podržite nas da nastavimo ploviti

Zajednica Arka Korablja pokrenula je ovog Božića kampanju pod nazivom  Prijateljstvo koje mijenja, kojom se prikupljaju novčana sredstva za troškove njihovih programa za 2019. godinu. Iz Zajednice nam poručuju:

     Zahvaljujući donacijama u proteklih deset godina, 22 osobe s intelektualnim poteškoćama pronašle su zajednicu prijatelja kojoj pripadaju.

     Podržite nas da nastavimo ploviti i u 2019. godini jer još mnogo osoba s intelektualnim poteškoćama čeka da pronađe prijatelje i mjesto kojem pripadaju!

     Hvala Vam! <3 

Kampanja traje od 10. do 31. prosinca 2018. a donirati možete na: https://www.korablja-arka.hr/donirajte/.

U nastavku slijedi kratki promotivni video:

Više detalja o zajednici Arka Korablja i o njihovoj kampanji možete pročitati na stranici www.korablja-arka.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh