Zanimljivosti

ZA SVAKU POHVALU

VIDEO Pogledajte kakvu je drvenu kućicu napravio ovaj otac za svoju djecu Što se dobije kad se spoji očeva ljubav prema njegovoj djeci i majstorsko umijeće, pogledajte u videu

Pogledajte kakvu je drvenu kućicu napravio ovaj otac za svoju djecu!

Foto: stuff.co.nz


 

Jared Geddes iz Washingtona osam je mjeseci gradio drvenu kućicu za svoje četvero djece, piše stuff.co.nz. Svoje umijeće Jared dijeli s pratiteljima na svojem kanalu na Youtubeu pod nazivom The Evening Woodworker.

U videu od samo nekoliko minuta vidimo osam mjeseci njegova rada. Radio je navečer i vikendima, kako bi svoju djecu na kraju razveselio predivnom kućicom koja se nalazi unutar njihove obiteljske kuće!

Djeca se igraju u kućici odjeveni u pirate trče, penju se, igraju…

 Kućica, čija je izrada stajala oko 700 dolara, ima most napravljen od konopaca i dasaka, ljestve, utvrde…

Jaredova djeca (sva imaju manje od osam godina) se igraju u kućici odjeveni u pirate trče, penju se, igraju…

Na svojoj web-stranici Geddes se predstavlja kao inženjer po danu i drvodjelja noću. Većinu predmeta od drveta izrađuje navečer, nakon što njegova djeca odu na počinak, i prije nego što susjedi pozovu policiju. Bilo kako bilo, vidimo da se njegov rad itekako isplati:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh