Brak i odnosi

TAKO JEDNOSTAVNO

VIDEO Pogledajte bračnu terapiju – s djecom u ulozi terapeuta Djeca ne kompliciraju. Njihova rješenja su jednostavna, sjajna i preslatka

VIDEO Pogledajte bračnu terapiju - s djecom u ulozi terapeuta

Foto: Screenshot

 

Djeca su genijalna. To su pokazala i u ovom videu u ulozi bračnih terapeuta. Tri bračna para stala su pred 7-godišnjake sa svojim problemima.

„Ja volim izlaziti, on voli biti kući i igrati igrice. Vikendom se teško složimo što ćemo raditi“. Gavin je paru predložio zajedničko igranje igrice Pokemon GO kao i raspodjelu vikenda – pola par radi što on voli, a pola vikenda što ona voli.

„Kad dođem s posla nervozan sam, a supruga se ne može nositi s tim.“ Prijedlog djevojčice Isabelle je da se odvoje, odnosno kada dođe s posla, suprug neka ode sam u jednu sobu, a kada se smiri može razgovarati sa suprugom.

Evan je mladom paru pokušao objasniti kako on doživljava brak. Kaže, karate. Zaruke su kao da imaš smeđi pojas, kad se oženiš imaš crni.

Pogledajte tu jednostavnu dječju mudrost:

 

Jedinstvena tajna uspješnoga braka? Doznajte je u knjizi „Ljubav i poštovanje“, autora Dr. Emersona Eggerichsa. Autor daje odgovore i biblijske naputke za ova ključna pitanja: • zašto dolazi do sukoba u braku? • kako ih riješiti? • kako uživati u novootkrivenoj ljubavi i poštovanju?

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh