Duhovna glazba

IVAN ZLODI

VIDEO Pater Glogović nam otkrio predivnog mladog glazbenika: „Toliki mnogi su dotaknuti i silno blagoslovljeni milošću kad zapjeva na slavu Božju“ Glazbenik Ivan Zlodi napravio je predivnu adventsko-božićnu pjesmu naziva „Dolazi“.  Glazbenik za kojeg pater Marko Glogović kaže da je „pravo otkriće“ sam je uglazbio, napisao i otpjevao pjesmu. I zaista, i za nas je ovaj mladi glazbenik pravo otkriće... A tek smo na prvoj pjesmi

Foto: Pixabay

 

„Ivan Zlodi je mladi glazbenik posebno nadaren željom i smislom za pjesme obožavanja i štovanja, klanjanja. Suprug je Ivane i otac malene Rute, svojim darom služi u župi Kravarsko i ondje gdje ga odvede Božja providnost. Ivan je pravo otkriće! Toliki mnogi su dotaknuti i silno blagoslovljeni milošću kad zapjeva na slavu Božju“, kaže pater Marko.

Poslušajmo i uživajmo zajedno u ovoj adventsko-božinoj pjesmi koju je sam skladao i uglazbio. Molimo istovremeno da Gospodin dotakne srca, posebno mladih, u ovo vrijeme iščekivanja dolaska Isusova na svijet.

Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni. (Ivan 3,16)

Naš Spasitelj. Naš otkupitelj.
Vladar svih naroda i Kralj svih kraljeva.
Sveti Bog. Janje i Lav.
Dolazi spasiti ovaj izgubljeni svijet od propasti.
On je je jedini put, vječni život i prava istina.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh