Evangelizacija

POSLJEDNJA I NAJVAŽNIJA PORUKA KOJU JE U ŽIVOTU DAO

VIDEO „OVO MI JE POKAZAO BOG…” Molio je sina, samo par sati prije smrti, da snimi ovu poruku Potresno, snažno... Posljednje riječi ovog čovjeka morate čuti

Foto: Pixabay


Herbert Broome umro je od raka par sati nakon ovog svjedočanstva. Sin je ispunio svoje obećanje i poruku od Boga koju je njegov umirući otac želio podijeliti sa svijetom objavio je na YouTube-u.
Poruka je u 12 godina koliko je dugo objavljena pregledana preko četiri milijuna puta. Kad to usporedimo s nevjerojatnim pregledima koje u samo nekoliko dana ostvare neke pjesme, to je zaista malo… a poruka je pitanje života ili smrti, vjerovali vi ili ne.

Pročitajte, pogledajte i poslušajte. Podijelite s drugima.

Bog mu je pokazao raj… Ali i pakao

Herbert je bio zaštitar i kao takav znao je puno o sigurnosti. No, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom.

„Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grješnom svijetu? Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog spasitelja. Sva sigurnost je u Bogu.”
Umirući starac, drhtavim je glasom molio ljude koji će ovo slušati da ga ozbiljno shvate. „Raj je stvaran, ali i pakao.”

Njegova posljednja poruka, najvažnija je koju je u životu dao.

„Bog mi je pokazao komadić raja. Vidio sam anđela. Svog anđela čuvara”, priča starac u videu jedva susprežući suze, ali, nastavlja „pokazao mi je i to grozno mjesto, pakao”.

„Pakao je strašno, strašno mjesto. Ne želim vidjeti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje tisuće glasova, svi u isto vrijeme”, ispričao je drhtavim glasom.

„Kad me već obuzela nezamisliva jeza od tog mjesta, došao je bijeli oblak, magla i nastalo je savršeno blaženstvo…”

„Morate odabrati. Ne stavljajte svoje povjerenje i ljubav u novac, kuće… Samo je Bog stalan i nepromjenjiv”, poručio je Herbert Broome za kraj.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh