Aktualnosti

ODLAZI U BRAZIL

VIDEO Otac Ramos nakon 18 godina napušta Hrvatsku U podcastu sa Željkom Markić, poznati i voljeni ispovjednik, otac Ramos objavio je da je došlo vrijeme da napusti Hrvatsku

Foto: Screenshot/55 minuta kod Željke Markić

 

Mons. Jorge Ramos, portugalski svećenik i član Opusa Dei, nakon 18 godina napušta Hrvatsku. Vijest je potvrdio prilikom gostovanja u podcastu 55 minuta sa Željkom Markić.

Poznati ispovjednik potvrdio je i da bi njegova sljedeća destinacija trebao biti Brazil, prenosi Bitno.net.

„Prelat je pitao jesam li spreman. Potrebe apostolata u Brazilu su velike i trebaju svećenike.”

O. Ramos je dodao kako bi u Hrvatskoj trebao ostati do srpnja, tj. do kraja akademske i školske godine.

„Ovdje sam skoro 18 godina i nosim Hrvatsku u srcu. Uistinu sam zavolio ovu zemlju i sve Hrvate i mislim da ste divan narod i divna zemlja. Ovdje sam uvijek bio jako sretan i zadovoljan i mogu samo lijepo govoriti i zahvaliti se za sve dobro što sam doživio. Ako sam nešto pogriješio, ispričavam se.”

„Puno sam ovdje primio, naučio i radosti doživio, to je jedno blago. Na koncu, kada je u pitanju poziv, radi se o lijepoj avanturi u kojoj uvijek dobijemo više nego što dajemo”, kazao je o. Ramos, prenosi Bitno.net.

Mons. Jorge Ramos u podcastu je progovorio i o tome kako je osjetio poziv, sakramentu ispovijedi, o korizmi i odgoju djece u vjeri.

Poslušajte podcast u cijelosti:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh