Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO MLADE DARBY

VIDEO Ostala je trudna sa 16 godina i odlučila se za život: ‘Odaberi život i nikada nećeš požaliti’ Njezino svjedočanstvo, objavljeno prije nekoliko godina, i danas je mnogima ohrabrenje da se odluče za život...

VIDEO Ostala je trudna sa 16 godina i odlučila se za život: 'Odaberi život i nikada nećeš požaliti'

Foto: YouTube


 

Mlada Darby iz Kanade, ostala je trudna u 16. godini. Tada je imala tri mogućnosti: roditi dijete i sama ga odgajati, dati ga na posvojenje ili abortirati. Njezino svjedočanstvo, objavljeno prije nekoliko godina, i danas je mnogima ohrabrenje da se odluče za život.

U to je vrijeme u ordinaciji bila ginekologinja koja joj je rekla: „Na toj istoj stolici na kojoj ti danas sjediš, vidjela sam mnoge žene koje su počinile abortus i požalile, ali do sada nisam vidjela ni jednu koja je požalila što je rodila dijete.“

Darby se je tada odlučila roditi svoje dijete.

„Nevjerojatno je da možeš toliko voljeti nekoga tko je tako malen… Ne znam što bih bez njega. Da sam odlučila drugačije, mislim da bih bila toliko izgubljena i pitala bih se svake godine u tom mjesecu gdje je moja beba… Odaberi život i nikada nećeš požaliti“, rekla je Darby.

Cijelo svjedočanstvo možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh