Brak i odnosi

SVJEDOČANSTVO

VIDEO “Odlična i kvalitetna nadogradnja braka koju rijetko možemo imati u Hrvatskoj”

Svjedočanstvo

Marica i Tomislav, roditelji petero djece, svjedoče koliko im je značio bračni tečaj „Ljubav i poštovanjeʺ.


„Ovo je odlična, kvalitetna nadogradnja braka koju rijetko možemo imati u Hrvatskoj.ʺ

„Drago nam je da smo odvojili to vrijeme za naš brak, iako nam je bila velika žrtva dolaziti na tečaj s obzirom da imamo petero djece. No plodovi su višestruki.”

Detaljnije o samom tečaju možete pročitati ovdje, a ostala svjedočanstava pogledati ovdje.

U nastavku pogledajte kratki video svjedočanstva (4:16 min).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: