Mladi

OVO BI BILO MUDRO ČINITI

VIDEO ODABIR BRAČNOG DRUGA Savjet fra Lazara Perice mladim ljudima Počni već danas ulagati u svoju budućnost, štititi onu/onog namijenjenu/og za tebe...

ODABIR BRAČNOG DRUGA Savjet fra Lazara Perice mladim ljudima

Foto: Pixabay

 

Jedan od najvažnijih zadataka mladih, čiji je to poziv, je pronaći bračnog druga. Kao vjernici smo pozvani uvijek Boga stavljati na prvo mjesto. Zašto se to onda ne čini na ovom mjestu, pita se fra Lazar Perica savjetujući mladima što bi bilo mudro činiti na tom području.

Kaže: „Mudro bi bilo da mladi ljudi počnu moliti za svog budućeg supružnika. Na taj način izmolili bi zaštitu za te osobe. To nije nimalo sebično, naprotiv, mudro je i pohvalno.“

Fra Lazar u ovom kratkom videu potiče mlade da mole za svoju budućnost, za one koji su već rođeni za njih – da se te osobe ne okaljaju na putu do njih.

Molitva ne mora biti preduga, ali neka bude svakodnevna, redovita. Počni na vrijeme ❤

Kako do prave ljubavi? Iz biblioteke Figulus vam preporučujemo knjigu licencirane stručne savjetnice Debre Filete – „Tri koraka do prave ljubavi“

Poruku ove knjige možemo svesti na jednu rečenicu: emocionalno zdrave osobe čine zdrave veze. Često zakompliciramo stvari jer uđemo u vezu s teretima iz prošlosti i sa svojim „zabetoniranim“ idejama o tome kakav bi idealan partner trebao biti. Dobra je i utješna vijest da je moguće pronaći pravu ljubav na način koji proslavlja Boga i poštuje drugu osobu.

Debra Fileta pojednostavljuje čitav proces pronalaska prave ljubavi predlažući nam pristup od tri koraka: hod(anje) sa samim sobom, s drugom osobom i s Bogom.

Iskoristi LJETNI POPUST i kupi knjigu ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh