Svjedočanstva

GORANA I NEDJELJKO

VIDEO Obitelj Žuvela o otvorenosti za život: Smrt djeteta i spontani pobačaj nisu ‘ubili’ vjeru Predivno svjedočanstvo Gorane i Nedjeljka Žuvele

Foto: Screenshot

 

Gorana i Nedjeljko Žuvela u braku su devet godina i roditelji četvero djece, a prije braka hodali su osam godina u čistoći. Već u ranoj prvoj trudnoći suočili su se s teškom dijagnozom djeteta koja je uključivala gotovo sigurnu smrt u utrobi. Marta se rodila u 30. tjednu trudnoće i živjela je samo sat vremena. Nakon Martine smrti supružnici Žuvela suočili su se s još jednom dijagnozom u trudnoći koja je završila prestankom rada srca djeteta u 12. tjednu trudnoće.

U emisiji su svjedočili kako su prolazili te teške trenutke. Jesu li se bojali ponovno otvoriti životu? Jesu li se ljutili na Boga…

Također, govorili su i kako izgleda svakodnevica s četvero male djece te kako se Providnost brine za njihovu obitelj. Cijelu emisiju poslušajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh